Peersman Liften, uw expert in depannage & onderhoud van liften in Brussel & Anderlecht!

Peersman & Fred Liften te Brussel

Wij zijn een familiebedrijf sinds 1983, gespecialiseerd in de herstelling, onderhoud en renovatie van alle merken van liften en goederenliften.

We zijn fier u te kunnen meedelen dat ons klantenbestand momenteel meer dan 700 liften en trouwe klanten bedraagt. Dit cliënteel is vooral gevestigd in en rond Brussel. Dit is een bewuste keuze sinds het begin van onze activiteiten, omdat we het belangrijk vinden dat we ons cliënteel zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

Onze ploeg bestaat vandaag uit 10 lifttechniekers die over heel Brussel kunnen interveniëren (depanneren) binnen afzienbare tijd. Bij depannages, verzekeren wij een interventietijd binnen het uur en zeker wanneer er personen opgesloten zijn, komen wij zo spoedig mogelijk.

Contacteer Liften Peersman te Anderlecht voor meer info, of bekijk hier enkele realisaties!

DRINGENDE PROBLEMEN OPLOSSEN? EEN VRAAG?

Alle merken, zoals :

Fiam, Jaspar, Wetinghouse, Brach, Otis, Kone, Schindler, Thyssen, Gebauer,...

Een betrouwbare partner voor al uw liften

Wij wensen een betrouwbare partner te zijn. Daarom bouwen wij ook aan een langdurige relatie-en vertrouwensband met ons cliënteel. Bijgevolg kiezen wij voor volgende werkwijze:

  • Raad geven op maat van de klant 
  • Goedgekeurd materiaal plaatsen en de best mogelijke dienst verlenen,
  • Een goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden,
  • De afgesproken tijdsduur van het onderhoud en de verbintenissen respecteren,
  • De installaties, lokalen en gebouwen keurig handhaven,
  • Aandacht hebben voor de gebruikers, het personeel en de goederen,
  • Milieu bewust werken door onder andere de afval te sorteren, zo weinig mogelijk schadelijke verf te gebruiken, spaarlampen te gebruiken (mits akkoord van de klant), enz.

Deze verschillende punten vormen de basis van de werkwijze waaraan iedereen zijn steentje bijdraagt. Binnen ons bedrijf werkt iedereen mee om onze prestaties te verbeteren, en in te spelen op de noden van onze klanten.

Wij zijn een tweetalig bedrijf. Indien u dit wenst kunnen wij u ook alle contracten, prijsoffertes, facturen, brieven,enz. in het Frans bezorgen.

Niet enkel liften ...

Peersman Liften & Fred Lift te Anderlecht, werkt niet enkel aan liften, maar ook aan goede doelen ...

Voor Télévie hebben we twee donaties gedaan, we hebben namelijk twee speciale "gouden" albums gekocht: die van "Pascal Obispo" en van "Grand Jojo"

Pascale Obispo Le Grand Amour

Liften Peersman bvba

Doe een beroep op de expertise van Peersman Liften!