Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, de herstelling & de modernisatie van goederenliften!

Een onderhoudscontract voor uw lift

Niettemin, stellen wij ook omnium contracten op.

Echter raadt Peersman Liften te Anderlecht, Brussel deze contracten niet aan, daar de liften herzien moeten worden volgens de veiligheidsnormen van 2013 en dat wij een tienjarige garantie aanbieden op al de herstellingen uitgevoerd door ons bedrijf. Het zou bijgevolg voor u niet voordelig zijn om een omnium contract te ondertekenen.

Voor al onze andere prijzen, aarzel niet om ons te contacteren!

Liften Peersman bvba

Alle merken, zoals :

Fiam, Jaspar, Wetinghouse, Brach, Otis, Kone, Schindler, Thyssen, Gebauer,...

Onze activiteiten worden als volgend gedefinieerd:

  • onderhoud van goederenliften en personenliften: wij doen er alles aan  een zo goed mogelijk werkende installatie te garanderen, de veiligheid te bewaken en mogelijke defecten te voorkomen aan de lift.
  • depannage van liften: wij doen er alles aan om opgesloten personen zo snel mogelijk te bevrijden en de installatie weer operationeel te maken.
  • herstelling van goederenliften en personenliften: alle werken uitgezonderd modernisaties. Bijvoorbeeld: de vervanging van een defect onderdeel.
  • modernisering van liften: aanpassingen en renovatie van de lift met als doel het comfort en het veiligheidsniveau te verbeteren.
  • herzieningen van liften: het geheel van handelingen uitgevoerd op basis van een risicoanalyse opgesteld door een extern controle organisme (SECT).


Contacteer ons voor de herstelling of het onderhoud van uw goederenlift!

Liften Peersman bvba

U zoekt een bedrijf voor de depannage, modernisatie of het onderhoud van uw lift in Brussel, Anderlecht? Bel Peersman!