Ons ISO 9001 gecertificeerd bedrijf Peersman staat tot uw dienst voor de depannage, het onderhoud, de aanpassing (aan de normen) en de modernisering van uw lift in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Wij staan in voor de volgende activiteiten:

Vandaag staan wij in voor het onderhoud, de depannage, modernisering en aanpassing (aan de normen) van meer dan 700 gebouwen en trouwe klanten in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Ons ISO 9001 (2015) gecertificeerd bedrijf Peersman telt 12 lifttechnici die zich bezighouden met het onderhoud, de depannage, modernisering en aanpassing (aan de normen) van uw lift.

Peersman Liften - Ascenseurs

Onderhoud 

Alle regelmatige activiteiten die nodig zijn om de goede werking en veiligheid te verzekeren, om te anticiperen op voorzienbare gebreken aan liften en onderdelen hiervan en deze te voorkomen.

Onze oplossingen:

  • Standaard/eenvoudig/preventief contract: de contractuele oplossing die bij uw behoeften en budget past
  • Omnium contract: de contractuele oplossing om uw totale gemoedsrust te verzekeren
Contacteer ons om onze voorwaarden te kennen

Depannage van liften

Alle activiteiten die nodig zijn om opgesloten personen te bevrijden en uw lift en goederenlift te herstellen.

Aanpassing (aan de normen)

Alle activiteiten die worden uitgevoerd op basis van een risicoanalyse door een controleorgaan (SECT) om de totale veiligheid en goede werking van uw lift te verzekeren.

Modernisering 

Aanpassingen aan uw lift om het comfort, de veiligheid en de betrouwbaarheid op lange termijn van uw lift en goederenlift te verzekeren. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor een budget op lange termijn om de betrouwbaarheid van uw lift te verzekeren en op die manier onaangename verrassingen te vermijden.

Contacteer ons

Herstelling van liften 

De vervanging en/of herstelling van defecte onderdelen van uw lift of goederenlift.

Esthetische renovatie/aankleding van de cabine

Alle aanpassingen die de esthetiek van uw liftcabine deels of geheel verbeteren. Dit zal uw gebouw of woning ongetwijfeld een meerwaarde geven.

Peersman Liften - Ascenseurs

Contacteer ons voor de herstelling, het onderhoud & de aanpassing van uw lift of goederenlift in Brussel, Anderlecht & omstreken!